Rumpont

Morgon promenaden med Lina var skön! :) Efter den åkte jag och Frida till arbetsförmedlingen, äntligen efter flera veckors överläggning kom vi överrens om att vi måste dit! När vi väl va där, va det såklart lunch stängt så vi pep in på apoteket, handlade ett mini apotek & gick tillbaka till arbetsförmedlingen. När grisarna har mage att öppna påstår dem att de inte har öppet idag! Lagom sura traskade vi iväg in på Konsum. Handlade två blommor till köksfönstret, snabbfollnings blaha till mina gardinet och orkidee jord, tänkte jag kan ju försöka rädda min stackars okridee som knappt kan andas längre! Väl hemma lagade Frida fläskfilee och potatisgratäng och jag planterar om blommar! Haha. Efter en mycket god middag åker Frida hem och jag slänger mig på sängen och sover i 1 timme innan det va dags för att åka till träningen. Ungarna var skit jobbiga idag, när dem hade tränat färdigt var det min tur att röra på dö fläsket. Fyfan så svettigt! Uhh, heja träningsvärk imorgon!


Onsdag!

Morgon! Nu blir det snart en promenad med lina, sen hem och fixa sig och iväg till arbetsförmedlingen med Frida. Ihopp om att dem har nått vettigt att säga! Haha!
Ikväll är det träning som gäller, puh.

Sjusovare!

Inatt har jag sovit som en dåre, så skönt att både grannarna och katten har hållt sig i skinnet. Vaknade faktiskt bara för tjugo minuter sen, det behövde jag verkligen.

Mamma var här med en lite doggybag igår, så idag slipper jag gå ner och handla! Tänkte däremot sätta på mig promenad skorna och traska iväg till morfar med hans verktyg jag fick låna till att sätta upp tavlor, som jag inte har gjort ännu! haha. Det är ju helt underbart väder, himlen är klar blå! Det ska bli skönt att komma ut lite.

Annars vet jag inte riktigt vad som ska hända idag, hade ju varit lite roligt om jobbet kunde ringa och ha lite jobb till mig, men det ser rätt mörkt ut för tillfället! Ack ack ack.

Och 26 år är fan för gammalt, för mig iallafall!


Måndag kväll

Då var det kväll igen!

Dagen har bestått av en att jobbet ringde halv sju, jag svarade inte. Fy på dig Josse. Men ibland måste man väl få vara ledig? Somnade om och vaknade vid nio, låg och myste med batting till klockan var tjugo i tio, då pallrade jag mig upp. Konstaterade en gång för alla att idag måste jag verkligen dammsuga! Kjell ringde vid tjugo i tio och ville komma på en kopp kaffe, klaffat och klart. Vi satt och tjabbade länge och väl och vi hann även titta på en film. Magen kurrade när filmen var slut så då lagade jag lite mat till oss. Vi tog följe till Torup där jag skulle hämta dammsugaren hos pappa. Och jisses vilket ryck jag fick när jag kom hem med sugare, dammsög och skurade golven i hela lägenheten! Skinande rent blev det! :)

Syrran kom inom efter skolan och vi har tjabbat ett tag, hon hjälpte mig att hänga upp tvätten också! Snäll som hon är fick hon med sig min överfulla soppåse med sig ut när hon skulle hem! Haha..

Nähe nu ikväll blir det Hollywood fruar och lite chips. Mamma kommer inom med lite wildpig som dem åt till middag innan hon ska till jobbet! :) Snälla söta mamma som ser till att jag får mat i mig varje dag! Haha


!

Trött som ett djur, buuhu!
Det har regnat som bara den inatt och nu i morse, jisses!
Idag blir det till att hänga upp tvätten och åka in till staden och storhandla lite mat, äta bör man juh! :D

Inatt har katten hållt sig lite lugnare, men om han inte hade sovit hela dagarna så kanske han hade varit helt lung och sovit med mig på nätterna!

Jag ska även ringa till Mats idag så han får komma hit och titta på de grejer som jag tycker ser lite skumt ut! :P

Inflyttad

Vilken träningsvärk jag har idag. Det är jobbigt att bära kassar och kartonger upp för alla dessa trappor!
Vi lyckades få med oss näst in till allt igår när tåget gick. Lite iordning har jag faktiskt kommit, måste dock köpa lite blommor! Haha!

Mamma och familjen stannade här till klockan 18, sen hoppade jag in i duschen och slängde mig på soffan. Då va det farmors tur att titta in, vi satt och tjabbade länge och väl, tills jag ska sätta på tvn för typ första gången, jippi, jag har bara två kanaler, sexan och barnkanalen. Haha! Pappa får komma hit och se om han kan fixa det, men inte kunde han de! Så då ringde jag till lilla björn och snäll som han är kom han, maja, fidde och torre hit och hjälpte mig så nu har jag avsevärt mer kanaler! :)

Nu sitter jag och min fina man (batting) och glor på melrose place. Idag blir det jobb, 16-21!


Nästan allt färdigt!

Herregud, dagarna bara springer iväg!
Veckan har bestått av jobb & slit, byte av adress, ikea, och idag ska jag upp och hämta två av nycklarna till lägenheten. Väntar bara på att hon som bodde i lägenheten innan ska ringa och berätta om hon har städat färdigt och hämtat alla grejer. När jag pratade med hyresvärden igår sa han att hon hade kvar någon klocka att hämta, men frågan är ju, har hon städat?! Jag börjar ju för tusan inte flytta in mina grejer förrens han har besiktigat lägenheten, och framför allt vill jag inte börja flytta in mina saker om hon fortfarande har kvar en nyckel till lägeheten.
Ett problem återstår bara, mamma har X vecka denna veckan och pappa är hemma, alltså åker pappa till Norge på söndag och mamma börjar jobba på måndag. Vem i hela friden ska bära upp min soffa?! Haha.

Jaja, jag va på ikea i Tisdag och inhandlade köksbord, tvbänk och soffbord. Så klart får man ju med sig massa annat också! Så nu är allt klaffat och klart, fan jag vill flytta idag.

Måndag

Jobb 16-21. Fram tills dess ska jag tvätta och laga mat! :)

Ajajaj

Så kass jag har varit på att uppdatera!
Här kommer lite av helgen iaf, fredagen spenderades hos karro med en flaska vin och lite öl, mycket trevligt!! :)
Lördags blidde det jobb och sen stack jag till andens 19 års fest i rydö, men jag trivdes inte bland massa alkohol då jag skulle köra. Så jag och Bettan körde hemmåt vid halv 11 tiden.
Idag har jag jobbat och jag är så in i bombens trött, fattar inte varför. Sov två timmar när jag kom hem från jobbet, frågan är om man kan somna ikväll..

I veckan blir det Ikea och köpa det sista till lyan.
Nu är det Ensam Mamma Söker!


Hos karro och markus

Sitter hemma hos karro och markus och tittar på valpisarna!

Tränat och slappat idag, även sträckt mitt knä, underbart.

Imorgon är jag ledig, då får vi se vad som händer, ska ringa hyresvärden och se när jag får nycklarna, förhoppningsvis någon gång nästa vecka! :)

Later!


<3

Jobbet ikväll gick okej, det va skönt att få komma iväg lite och få tankarna på annat.

Fan det är jobbigt att köra förbi den öppna hagen, det finns ju ingen som kommer att gå ut där med.

Imorgon är det träning som gäller och jag ska försöka sova ut!

Sov gott älskling

Nu är du bland dem andra hästarna älskling.

Har sovit jätte dåligt inatt, gick ut och plockade några av de sista blommorna som finns, gick upp till Ronja, satt där i 1 timme innan han skulle komma. Jag fäste blommorna i manen och pussade och kramade på henne hela tiden. Fan, du är den snällaste häst som finns.
När det var över satt jag där vid din kropp, klappade dig och försökte tänka på allt roligt vi varit med om. Jag tänkte på alla gånger vi galoperade upp för backen där hemma i Skattegård, när vi red i knädjup snö på åkern och du ville bara vända hemmåt igen, den gången då när vi var ute och vi mötte en lastbil, och du hatade lastbilar, du litade på mig och vi klarade det tillsammans. Jag minns den gången då vi red på dig alla syskon samtidigt, du älskade oss barn.

Fanhelvetesjävlaskit.



Du är och kommer alltid att vara finast, sov gott älskling <3

Havretårta

Jobbet gick kanon ikväll! Fick även söndag, och de behövs!
Efter jobbet svängde jag inom ica och köpte havregryn och morötter så nu har jag precis kladdat ihop en havretårta till ronja älskling. När mamma kommer hem från jobbet ska vi ha en lite avskeds fika, ronja åker ju som sagt till himlen imorgon bitti. Och jag vet att tårtan smakar mumma så hon kommer inte bli missnöjd.
Fan det är tungt just nu.



Mumsig havretårta till pollen!

.

Sovit som en prinsessa inatt! Stenen som jag har i magen varje morgon börjar sakta men säkert bli lite lättare.

Idag blir det jobb, även imorgon kväll. Imorgon kommer förövrigt dem som ska avliva Ronja, klockan 07.00. Usch, det kommer bli en jobbig dag.

Posten kom, dags att springa ner och hämta den!

Later!

Magont!

Buhu, jag har så ont i magen pågrund av all jäkla mat jag ätit ikv. Massa paj på mötet och kakor! Kassler och ris på hemmaplan och sen bjöd karro mig på våfflor nu ikv, så jag är helt proppad!

Årsmötet gick bra, ordförande och årets ledare! Roligt roligt. Nu tror jag att jag ska ta på mig min pyjamas och krypa ner och läsa några sidor. Arbetslös som man är har man inget inplanerat på hela veckan. Jag måste verkligen ta tag i detta nu, ska ta och ringa runt lite imorgon! Det är ju bara två veckor och fyra dagar kvar till inflytt och det hade varit kul att kunna betala första hyran iallafall! Haha!

& tack till bella som fixade lite snyggt här på bloggen!<3

Helg helg!

Ja, jisses vilken helg! I fredags bestämde jag och frida oss för att göra stan osäker, ännu en gång! Detta blev en mkt konstig kväll, frida blir attackerad av en tjej som råhånglar upp henne vilket resulterar i att frida blir helt förstörd och känner att hon varit otrogen mot Fidde. Jag är förföljd hela kvällen av en boy. När vi fått i oss allt för mkt alkohol så tittar vi på klockan, rackarns bussen går snart. In på donken, äta massa äcklig mat som man alltid gör när man är ute på stan. När vi äntligen kommer på bussen får Frida ett skrattanfall som varar i dryga 40 min innan hon tillslut slocknar. Har nog aldrig skrattat så mkt! Och varför är det alltid så att när man ska hoppa av bussen, så vaknar med ett ryck och märker att om två meter ska jag hoppa av, det händer alltid! Uff! Nåväl, det blev ett ensamt inslocknade i fridas stora säng!

Igår åkte jag till Eves syrra för lite utflyttningsfest! Det va mycket trevligt! Några glas rosé och det blev taxi in till stan! Kvällen gick hur fort som helst, kändes som att så fort vi kom in till stan var det dags för mig att gå till bussen. Skulle sovit hos Eve, men i sista sekund ångrade jag mig och mamma fick snällt hämta mig vid bussen, det är så skönt att somna hemma! Bussresan kunde dock varit lite längre, de va mys! ;)

Nähe, idag ska jag åka och handla, och sen är det årsmöte som gäller! Mer om detta senare ikv!






.

Det som inte dödar, det härdar? Inte sant.

Hujedamig

Igår va en stressig dag! Upp tidigt och fick hjälpa till och köra foder till djuren. Hem, duscha och köra iväg till träningen! Vilket lyft det är att träna grabbar! Jisses, så himla roligt! Efter att dem hade fått springa av sig i 1,5 h så var jag genomsvett och då va det dags för mig att träna i ytterligare två timmar. Gud vilken mjölksyra jag hade när det äntligen var slut. Jisses så otränad man har blivit! Nåväl, åkte sedan hem till min kära farmor och hämtade min 19 års present! En micro, tusen tack! :)

Idag vet jag inte vad som står på schemat. Vi får se vad som dyker upp!

Jobb!

Hemma från jobbet! Gått bra som alltid att jobba! Dock blir jag så irriterad när man inte får någon fullständig rapport när man kommer och ska jobba kväll. Vi sprang runt och letade efter en gubbe i säkert 1 timma, fick ringa till agneta och fråga om han hade åkt iväg någonstans, självklart hade han åkt hem till en anhörig! Jätte att man fick veta det!

Maten är strax klar och sen blir det idol! :) Är förövrigt ledig tills på lördag!

Morgon!

Det va riktigt skönt med en sovmorgon! Jag lyckas ju alltid vakna vid halv nio när jag är ledig.
Idag är det jobb och försöka städa så att tankarna inte hinner ikapp. På tisdag var det bestämt, då ska du få åka till en plats där cancer inte existerar. Fanhelvetesjävla skit vad jag är bölig, men detta är hur jävla svårt som helst, du är något mer än bara en häst.
Nu ska jag sluta vara så känslig, idag ska bli en bra dag. Förhoppningsvis.

Soffmys!

På hemmaplan, framför tvn med datorn i knäet. Det blir snart duschen och sängen, kanske försöka för tredje gången att läsa ut "gömda". Vet inte men den liksom dör efter ett par kapitel! Äsch vi får se! Jobbedag imorgon, 13-19.

Fick förövrigt ett lite lustigt samtal innan idag, Charlotte ringde och frågade om jag ville bli ordförande för Rydögymnasterna. Jag är jätte kluven, man binder sig på ett år men ärlig talat vet jag inte om jag vill. Hur stort ansvar är det liksom inte?!

Uvekull!

Sitter hemma hos Karro och Markus ikväll igen. Känner att jag inte kunde vara hemma även ikväll. Tankarna snurrar runt och jag vet inte om jag gör rätt val för dig min hästapolle. Veterinären var hemma idag och dömde ut henne som det så fint heter, fyfan jag mår inte bra.
Du min skatt, varför just nu?


Inköp!

Åkte in en sväng till staden med mammie idag på förmiddagen, fick inhandlat tre stycken mattor & en dörrmatta!! Så är det bara dem stora möblerna som behövs införskaffas, ikea nästa!

Blir också så jäkla trött på småsyskon! Jag och mamma hade planerat att åka upp till lägenheten och mäta lite fönster och så, så jag ska kunna beställa gardinestänger. Men nejdå, då ska vartenda syskon följa med, gud jag får panik. Så den där mätningen av fönster får snällt bli en annan dag när dem är i skolan! Fy bubblan vad det ska bli skönt att få sitt eget!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0